Instagram Button Facebook Button Tripadvisor Button

 

Ravintola & Kahvila

MENUAAMIAINEN

Ravintola

Valmistamme keittiössämme alusta alkaen kaikki suositut annoksemme käyttäen ainoastaan parhaita saariston raaka-aineita. Listalla on sekä kala- että liharuokia sekä vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille. Leivomme päivittäin uunituoreita leivonnaisia ja oman puutarhamme antimista teemme mm. hilloja.

Meillä on rento tunnelma, ja kesäisin voit nauttia keittiömme herkuista myös ainutlaatuisen kauniissa, vanhassa puutarhassamme. Meiltä löydät kesäpäivän parhaat pelit – heitä tikkaa tai ota erä mölkkyä.

Varaa pöytä

Kahvila

Kahvilasta on saatavilla suolaisia ja makeita herkkuja, jotka leivomme itse. Köpmansin herkullisen muhkeat munkit ja korvapuustit ovatkin jo kuuluisia! Syntinen suklaakakku, raikas mangokakku ja klassinen toscakakku ovat myös tuttuja suosikkeja. Kesällä leivomme satokauden mukaan marjapiirakoita ja suolaiseen nälkään tarjoamme muun muassa erilaisia täytettyjä leipiä. Jotta leipurimme mieli pysyy virkeänä, tuotteet vaihtelevat ja uusia leivonnaisia tulee valikoimiin tämän tästä.

Jäätelönnälkäisille tarjoamme Nuvole-artesaanijäätelöä, aitoa italialaista käsintehtyä jäätelöä, joka valmistetaan Turussa.

Juomapuolella kahvila tarjoaa muun muassa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan juomia, mehuja, teetä ja tietenkin kahvia. Tummapaahtoisen Presidentti-kahvin lisäksi saat meiltä laadukkaat vastajauhetut erikoiskahvit.

Leivonnaisia ja kahveja voit ostaa myös mukaan. Jos haluat ostaa suurempia määriä leivonnaisia tai kokonaisen kakun, tilaa ne meiltä ennakkoon viimeistään noutoa edeltävänä päivänä. Tilauksesta valmistamme herkut pieniin tai suurempiinkin juhliin toiveittesi mukaan.

Ota yhteyttä