Instagram Button Facebook Button Tripadvisor Button

Café-Restaurang
Bed & Breakfast Köpmans

BOKA BORD Boka rum

Köpmans

Café-Restaurang/ Bed & Breakfast Köpmans verkar i hjärtat av det livliga Nagu i Åbo skärgård. Hos Köpmans’ förenas matrestaurang och café.

Vårt kök tillreder från början alla våra populära portioner och använder endast de bästa råvaror skärgården kan erbjuda. Vi bakar dagligen ugnsfärska bakverk och av bären från den egna trädgården kokar vi bl. a. sylt.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Restaurang & Café

Hos oss har vi en avslappnad stämning, och under sommaren kan man njuta av kökets delikatesser även i den unika, vackra och gamla trädgården. I trädgården kan du också njuta av en avkopplande sommardag med spel – kasta pil eller spela ett parti kubb.

Du kan komma till oss i ett litet eller stort sällskap för att njuta av delikat mat och bakverk, ta dig ett glas eller avnjuta en traditionsenlig trerätters middag. Vi håller öppet från våren till hösten och under vintern på beställning för större sällskap.

Meny

UTFLYKTER & AKTIVITETER

Den här sommaren organiserar Köpmans guidade promenader och båtutflykter i skärgården. Far till naturen eller till havet och uppleva skärgården fullständigt! Två landskaper och mål, glittrande skärgårdshavet och det traditionella landskapet i Nagu. Om du söker en annorlunda upplevelse samt är intresserad av den traditionella skärgården och naturen, ska du säkert hitta en passligt utflykt för dig!

LÄSA MERA

Köpmans Bed & Breakfast

Köpmans’ splitternya inkvarteringsrum öppnade för säsongen 2016. Vi har fyra trivsamma rum som alla har egna badrum och TV samt wlan. Köpmans’ köket lagar för gäster en smaklig frukost som ingår i rumspriset.

Rum för 2 personer 125-135 €, extra säng 20 €, barnsäng 15 €

BOKA RUM

Köpmansin väki kiittää kaikkia asiakkaitaan hienosta kesästä 2017! Kiitos että vierailitte meillä. Ravintolan puoli on edelleen avoinna tilauksesta ryhmille ja majoitusta tarjoamme ympäri vuoden. Tervetuloa!

 

 

Köpmans crew tackar alla sina kunder för en fin sommar 2017! Det var trevligt att ni besökte hos oss. Restaurangen är fortfarande öppet för grupper vid beställning och logi erbjuder vi året runt. Välkommen!