Instagram Button Facebook Button Tripadvisor Button

Café-Restaurang
Bed & Breakfast Köpmans

BOKA BORD Boka rum

Köpmans

Café-Restaurang/ Bed & Breakfast Köpmans verkar i hjärtat av det livliga Nagu i Åbo skärgård. Hos Köpmans’ förenas matrestaurang och café.

Vårt kök tillreder från början alla våra populära portioner och använder endast de bästa råvaror skärgården kan erbjuda. Vi bakar dagligen ugnsfärska bakverk och av bären från den egna trädgården kokar vi bl. a. sylt.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Restaurang & Café

Hos oss har vi en avslappnad stämning, och under sommaren kan man njuta av kökets delikatesser även i den unika, vackra och gamla trädgården. I trädgården kan du också njuta av en avkopplande sommardag med spel – kasta pil eller spela ett parti kubb.

Du kan komma till oss i ett litet eller stort sällskap för att njuta av delikat mat och bakverk, ta dig ett glas eller avnjuta en traditionsenlig trerätters middag. Vi håller öppet från våren till hösten och under vintern på beställning för större sällskap.

Meny

UTFLYKTER & AKTIVITETER

Den här sommaren organiserar Köpmans guidade promenader och båtutflykter i skärgården. Far till naturen eller till havet och uppleva skärgården fullständigt! Två landskaper och mål, glittrande skärgårdshavet och det traditionella landskapet i Nagu. Om du söker en annorlunda upplevelse samt är intresserad av den traditionella skärgården och naturen, ska du säkert hitta en passligt utflykt för dig!

LÄSA MERA

Köpmans Bed & Breakfast

Köpmans’ splitternya inkvarteringsrum öppnade för säsongen 2016. Vi har fyra trivsamma rum som alla har egna badrum och TV samt wlan. Köpmans’ köket lagar för gäster en smaklig frukost som ingår i rumspriset.

Rum för 2 personer 125-135 €, extra säng 20 €, barnsäng 15 €

BOKA RUM

Köpmans järjestää tänä kesänä opastettuja kävely- ja veneretkiä saaristossa. Tule mukaan kuulemaan saaristolaistarinoita, oppimaan villiruuasta ja luonnosta, nauttimaan meri- ja perinnemaisemista sekä tutustumaan Saaristomeren saariin!

 

Den här sommaren organiserar Köpmans guidade promenader och båtutflykter i skärgården. Kom med och lyssna på historier om skärgården, lära om vilda mat och naturen, njuta av vackra landskaper och bekanta dig med Skärgårdshavets öar!

This summer Köpmans arranges guided trekkings and boat-trips into the archipelago. Come along and enjoy the sea and traditional landscapes, listen to archipelago's stories, learn about nature!