Instagram Button Facebook Button Tripadvisor Button

Café-Restaurang
Bed & Breakfast Köpmans

BOKA BORD Boka rum

Köpmans

Café-Restaurang/ Bed & Breakfast Köpmans verkar i hjärtat av det livliga Nagu i Åbo skärgård. Hos Köpmans’ förenas matrestaurang och café.

Vårt kök tillreder från början alla våra populära portioner och använder endast de bästa råvaror skärgården kan erbjuda. Vi bakar dagligen ugnsfärska bakverk och av bären från den egna trädgården kokar vi bl. a. sylt.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Restaurang & Café

Hos oss har vi en avslappnad stämning, och under sommaren kan man njuta av kökets delikatesser även i den unika, vackra och gamla trädgården. I trädgården kan du också njuta av en avkopplande sommardag med spel – kasta pil eller spela ett parti kubb.

Du kan komma till oss i ett litet eller stort sällskap för att njuta av delikat mat och bakverk, ta dig ett glas eller avnjuta en traditionsenlig trerätters middag. Vi håller öppet från våren till hösten och under vintern på beställning för större sällskap.

Meny

KÖPMANS’ PRESENTKORT

Överraska din vän med en smaklig upplevelse! Kanske du vill bjuda på en kopp kaffe med bakverk eller en hel middag. Du kan köpa presentkortet på vilken belopp som helst. Skicka din beställning via blanketten. Presentkortet är giltigt under ett år från köpet.

Beställ ett presentkort

Köpmans Bed & Breakfast

Köpmans’ splitternya inkvarteringsrum öppnade för säsongen 2016. Vi har fyra trivsamma rum som alla har egna badrum och TV samt wlan. Köpmans’ köket lagar för gäster en smaklig frukost som ingår i rumspriset.

Rum för 2 personer 125-135 €, extra säng 20 €, barnsäng 15 €

BOKA RUM

Smakresa till Italien hos Köpmans/Makumatka Italiaan 

Välkommen att njuta av en lugn kväll med italienska smaker den
18.11.2017 kl 19.00! Njut av livemusik och bli förtjust om bilder av Italien.
Upplev den äkta italienska stämningen.
Femrätters middag med bordservering för 42€/person.
Bordreserveringar senast den 13.11. info@kopmans.fi, tel. 040 6434430.

Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä illasta italialaisten makujen parissa 18.11.2017 klo 19.00! Nauti live-musiikista ja ihastele kuvia Italiasta. Koe aito italialainen tunnelma.
Viiden ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna 42€/hlö.
Pöytävaraukset 13.11 mennessä info@kopmans.fi, puh.0406434430