Instagram Button Facebook Button Tripadvisor Button

Café-Restaurang
Bed & Breakfast KöpmansMENY FRUKOST

BOKA BORD Boka rum 0406434430

Köpmans

Café-Restaurang, bed & breakfast Köpmans verkar i hjärtat av det livliga Nagu i Åbo skärgård. Hos Köpmans’ förenas matrestaurang och café.

Vårt kök tillreder från början alla våra populära portioner och använder endast de bästa råvaror. Vi bakar dagligen ugnsfärska bakverk och av bären från den egna trädgården kokar vi bl. a. sylt.

 

Restaurang & Café

Hos oss har vi en avslappnad stämning, och under sommaren kan man njuta av kökets delikatesser även i den unika, vackra och gamla trädgården. I trädgården kan du också njuta av en avkopplande sommardag med spel – kasta pil eller spela ett parti kubb.

Du kan komma till oss i ett litet eller stort sällskap för att njuta av delikat mat och bakverk, ta dig ett glas eller avnjuta en traditionsenlig trerätters middag. Vi håller öppet från våren till hösten och under vintern på beställning för större sällskap.

Meny

KÖPMANS’ PRESENTKORT

Överraska din vän med en smaklig upplevelse! Kanske du vill bjuda på en kopp kaffe med bakverk eller en hel middag. Du kan köpa presentkortet på vilken belopp som helst. Skicka din beställning via blanketten. Presentkortet är giltigt under ett år från köpet.

Beställ ett presentkort

Köpmans Bed & Breakfast

Vi har fyra trivsamma rum som alla har egna badrum, luftkonditionering, TV samt wifi. Köpmans’ köket lagar en smaklig frukost som ingår i rumspriset.

Extra säng for bebis (30€/natt) fås till alla rum enligt beställning. Barnsängar för barn under 12 år (30€/natt/säng) fås till ett speciellt rum. Extra säng för vuxen (60€/natt) fås till nedre våningens rum enligt beställning .

Check-in tid klockan 15, check-out klockan 12.

BOKA RUM